Tävlingsinfo 

Informationen är för fri publicering. Informationen är den vi har och det finns inga tillägg men den kan ändras under tävlingsdagen på grund av yttre förutsättningar och känsla under tävlingsdagen.

TISDAGEN DEN 9 APRIL 2024

Mantorp 15/4

Jayden des Joudes - vann senast och han har sett bra ut efteråt. Det blir barfota bak igen, öppet huvudlag och vanlig vagn.

Mauro di Quattro - har blivit struken av olika anledningar men tränat på bra hela tiden. Han är inte lika seg nu som han var i höstas. Barfota runt om, vanlig vagn och öppet huvudlag.
/ Admin

TISDAGEN DEN 9 APRIL 2024

Bergsåker 13/4

Albert Zonet - har tränat på bra efter senaste starten och han drog ett spår som passar honom. Det blir barfota fram och bike denna gång. Öppet huvudlag.
/ Admin

TISDAGEN DEN 9 APRIL 2024

Örebro 11/4

Annamaria Diablo - har inte fungerat i de första starterna. Vi återgår till öppet huvudlag och hon får nu prova på startbil. Hon går barfota bak och vi hoppas att autostart är ett plus.
/ Admin

TORSDAGEN DEN 4 APRIL 2024

Färjestad 8/4

Blablablaa - gör debut. Han har mycket bra kapacitet men är som vanligt svårbedömd. Öppet huvudlag, skor runt om (om inte något gör att det är speciellt svårt att få grepp i banan) han är stor och då blir det eventuellt barfota bak.

Googoo Cool - pausade när han kom först senast. Han är stark och rejäl och öppnar bra bakom bilen så det borde bli en bra position. Öppet huvudlag och barfota bak igen, vanlig vagn.

Malkia - var bra efter några veckors paus. Hon ser fortsatt formstark ut och det blir samma balans som senast och öppet huvudlag.

Ferrara - gjorde en fin årsdebut och han tog loppet bra. Barfota bak och öppet huvudlag igen. Förhoppningsvis är detta det minst viktiga loppet i år, så vi kör efter det.

Mustang Racer - har inte den rätta formen än och han behöver nog ha några lopp till. Det blir helstängt som senast och barfota bak.
/ Admin

TORSDAGEN DEN 4 APRIL 2024

Halmstad 8/4

Uncle Silvio - var bra i sin årsdebut och han drog ett besvärligt läge nu men samtidigt kan han hålla sig lugn i ryggar. Svårbedömd prestation eftersom han har vunnit två gånger från ledningen men samtidigt gynnad av barfota runt om. Vanlig vagn och öppet huvudlag.
/ Admin