Robert Bergh i sociala medier

Startinfo

MÅNDAGEN DEN 22 APRIL 2024

Åby 24/4

B.B.Amore - en snabb debutant som är gynnad av startbil då han är lite spänd. Öppet huvudlag och barfota bak. Vanlig vagn.

J.Kagan Brick - är gynnad av startbil och öppet spår. Han är inte väldigt startsnabb men bättre än att öppna bakom hästar. Han går med helstängt huvudlag, barfota bak och vanlig vagn.

Irma Sisu - galopperade i årsdebuten och fick därmed inte något riktigt lopp i kroppen vilket försämrar formen. Det blir helstängt igen och vanlig vagn.

Credityuan - klarade inte av banan i Norge senast men han ser ändå mycket smidigare ut just nu än tidigare under året. Det blir barfota runt om och vanlig vagn.

Mustang Racer - var förbättrad senast och han ser ännu smidigare ut efter det loppet. Läget är helt ok och han kommer att gå med heltstängt huvudlag nu när han har bakspår. Bike.

All In Face - var lite seg i senaste starten men han var lite låg inför och efter loppet senast. Han ser piggare och rappare ut nu. Det är också ett plus om han kommer till ledningen. Det blir öppet huvudlag och bike.

Mysterius Lucifer - har gjort bra lopp men han behöver lite flyt i loppen. Det blir öppet huvudlag och vanlig vagn.
/ Admin

Följ Robert

Ta del av det senaste från Robert Bergh i sociala medier.