Robert Bergh i sociala medier

Startinfo

MÅNDAGEN DEN 8 JANUARI 2024

Åby 11/1

Annamaria Diablo - har väldigt lätt för sig och hon har gjort allt rätt i träningen. Hon har utvecklats ännu mer efter kvalloppet. Det blir öppet huvudlag och vanlig vagn.

Googoo Cool - är mycket talangfull och har fin styrka. Han är förnuftig så troligtvis så löser han fjärdespåret. Öppet huvudlag och vanlig vagn.

Staro Quantas - ryckte tussarna i senaste starten och han har varit lite väl laddad hemma i träningen efter den grejen. Fördel är att det är ett montélopp så att han inte blir allt för laddad. Allt ser bra ut.

Västerbo Henry - ser bra ut i träningen. Han fick ett struligt lopp senast men har bra förutsättningar nu oavsett om han håller upp ledningen eller ej. Öppet huvudlag och vanlig vagn.

Credityuan - laddad och fin. Han har gjort bra lopp på slutet och klarar distansen bra. Öppet huvudlag och vanlig vagn.

Uncle Silvio - är fortfarande lite het i träningen så det är ett litet frågetecken på distansen. Bör gå i ryggar över den distansen. Öppet huvudlag och vanlig vagn.

Mellby Indigo - ser fortsatt fin ut. Han hade nog problem med fästet i senaste starten på Solvalla, så han bör prestera bättre denna gång. Bike & halvstängt på igen.

Inlägget redigerades den 8 januari 2024, kl. 15:18

/ Admin

Följ Robert

Ta del av det senaste från Robert Bergh i sociala medier.