Robert Bergh i sociala medier

Startinfo

TISDAGEN DEN 26 DECEMBER 2023

Axevalla 31/12

Staro Quantas - har utvecklats bra och framför allt i monté. Han fungerade bra med fullbroddat bak senast, så det blir nog den balansen igen. Inga ändringar.

Jiri Kucera- har varit ifrån länge. Det är en lite spänd häst och är svårbedömd men han har en smidigare aktion nu än vid starterna i våras. Det blir lite mer svårbedömt vid eventuell snö och broddar.
Vanlig vagn och öppet huvudlag.

Mangiapane - kom bort senast men han hade också varit ifrån inför den starten. Lite sämre i ryggar. Eventuellt testar vi urryckare för första gången nu. Lite frågetecken på förutsättningarna. Vanlig vagn och helstängt och urryckare.

All In Face - har gjort två bra lopp och han känns lite rappare efter andra starten. Han går nu första gången med bike. Öppet huvudlag och urryckare.

Crediyuan - gjorde ett klart bra lopp senast på brodd. Det var första gången på den balansen så det verkar som att han löser det bra. Han får återgå till vanlig vagn då han blev för het med biken senast. Öppet huvudlag.

Carroty - fungerade inte senast. Normalt sätt så trivs hon med skor och brodd och gått bra under vinterhalvåret. Detta var första året som hon har fungerat på sommarbalans. Klarar säkert distansen på ett bra sätt. Öppet huvudlag och eventuellt skygglappar och urryckare. Vanlig vagn.

Mellby Indigo - ser fortsatt fin ut och han har gått bra till slut i några lopp. Han drar nytta av att han är lika snabb med skor och brodd. Vanlig vagn och helstängt. Första gången med urryckare.

Power - har tränat en längre tid och det är första gången han tävlar med skor och brodd. Det fungerade bra i ett lite vassare jobb på gården. Men det är fortfarande ett frågetecken hur det fungerar i lopp. Öppet huvudlag och bomull i öronen till loppet.
/ Admin

Följ Robert

Ta del av det senaste från Robert Bergh i sociala medier.