Robert Bergh i sociala medier

Startinfo

MÅNDAGEN DEN 18 DECEMBER 2023

Åby 20/12

Mauro di Quattro - blev för dåligt broddad i senaste starten. Nu räknar vi med varm/mjuk bana så det blir en tredje typ av vinterbanan för hans del, som blir ännu mer svårbedömt tills denna start. Vanlig vagn och öppet huvudlag.

Best Time Ever - gjorde ett av sina bättre lopp i år i senaste starten då han blev fast och kom ut sent. Lite ny utrustning tills denna start och hoppas att han kan öppna lite bättre. Helstängt och bike.

Uncle Silvio - är lite laddad i träningen men har tagit till sig träningen bra. Lite frågetecken med mjuk/varmare banan och skor bak. Svårbedömd men kan prestera bra direkt. Öppet huvudlag och vanlig vagn.

Mangiapane - har varit ifrån för en halsinfektion. Han kan öppna bra och startsnabbheten kan kanske göra sig bättre bland treåringar än mot äldre som han mött i tidigare starter. Han har inga problem med brodd men fler frågetecken på en mjuk/varmarebana med skor. Skygglappar och vanlig vagn.

Mellby Indigo - fortsätter att se bra ut och gör fina lopp. Halvstängt på igen samt biken. Frågetecken på varm sommarbana mot tidigare skor med brodd.

Inlägget redigerades den 18 december 2023, kl. 22:27

/ Admin

Följ Robert

Ta del av det senaste från Robert Bergh i sociala medier.