Robert Bergh Travstall

Robert Bergh Travstall

Sedan starten 1993 har Robert Berghs Travstall vunnit över 4400 segrar och kört in mer än 414 miljoner kronor. 

Robert som tränare

Tänkte nämna lite kort om mig själv som tränare. 1993 kvitterade jag ut licensen. Född 1968, så vid 25 års ålder slog man upp dörrarna för tränarrörelsen.

Framgångsfaktorer

Mina bästa egenskaper som tränare  är att se styrkor och svagheter på hästar för inköp och träning. Samt att förse mig med bra medarbetare, veterinär, hovslagare och massörer. Allt detta måste fungera som en maskin för att framgångarna ska fortsätta.

Jag har alltid tränat häst i Töva/Matfors och för 10 år sedan investerade vi i gården som vi nu håller till på, och det är den som är den stora grunden till framgångarna för stallet. Att arbeta nära personalen och låta dom ta beslut för verksamheten är också viktig för framgång. 

4000 segrar och 404 miljoner kronor

Har därefter haft fina hästar i stallet och det började med Rambrico, Let Me Fly, Castor Café, Scandal Play och Grazing Lady. Sedan kom Remington Crown, Simb Zipper, Hilda Zonett, Tsar d’Inverne. Adrian Chip, Nahar, Ed You, Mindyourvalue W.F., Balfour, Diamanten, Power och Hail Mary kommer efter det.. Stallet har tagit närmare 4400 segrar och kört in 414 miljoner sedan starten. 

Hästar i träning