Robert Berghs travblogg

FREDAGEN DEN 29 AUGUSTI 2014

Heta linjen

Lovade tips inför helgen och dom kommer i 11e timmen!
Det har varit full fart denna vecka, full träning och fixade på gården, massor av intervjuer och besökare, sen försökt stöka undan en del på telefonen också.
Tittade nu på hur trafiken/samtal var på telefonen igår torsdag, innan jag skulle börja blogga och från 08.00-23.30
hade jag 167 i form av mottagna, missade, uppringda samtal och sms.
Ganska många var missade samtal....
Sorry att jag inte svarat men så måste det få vara som denna vecka.

Nu till hästarna som startar i helgen på Bergsåker.
Lägger en bedömning på form/träning med ev ny utrustning, så ingen värdering på startspår och motstånd.

*****
Bro Viking, Lingbo Helen, Ulvsås Elden, Acra de Touchyvon, Poker Kronos,Electifying, Valnes Chilly, Hankypanky Pagan, Gitano, Västerbo Collect, Ed You och Nahar.

****
Geisha Sund , How Amazing Tooma, Järvsö Rasmus, Kadett C.D, Unogaren, Baron de Reux, Elagance Brodde, Tresor dÌnverne och Åkare Liss.

***
Amiral dInverne, Fjäll Humlan, Ausone

**
My Love Star

Lycka till och hoppas formtipset kan hjälp till.

Oj det RINGER måste svara så vi hörs...
/ Robert Bergh

MÅNDAGEN DEN 25 AUGUSTI 2014

Rykten

Det är en spännande vecka som väntar, i och för sig har det väl varje vecka denna sommar varit spännande tävlingar, men Derbykval och Sundsvall Open Trot gör det lite pirrigt och roligt.
Eftersom man bloggar så ofta... så kommer det en till blogg i veckan med info om helgens hästar som startar.

Tänkte bara nämna att det går rykten om min flytt och journalister vill försöka få fram det sista hela tiden och senaste är att en ur personalen slutat för att hon/han inte kan flytta med och det stämmer inte varken att någon slutat för det eller någon flytt är bestämd.
Sen har jag fått intresse för två gårdar men det finns många frågor efter det och hemma finns det ljuspunkter också för utbyggnad, så det har inte kommit något närmare beslut nu än tidigare. Men alla resor och Frankrike-filialen gör att en flytt kan bli av.

Men nu ska ni få höra ett rykte som stämde men ingen trodde på här hemma i byn!
För en massa år sedan så hade vi en bättre tillställning på bryggan min, nere vid sjön...och Brolin och Björn Borg slöt upp under dagen!
På eftermiddagen så ville Björn låna båten och njuta av det lugna vattnet och solen under eftermiddag, så han tar med sig en vinare och glider i väg men kommer på att han inte har någon vinöppnare så han lägger till vid en brygga och där bor ett äldre par som blir en aning chockad av landstigningen..
Men Björn får låna en vinöppnare och åker vidare.
Sen mot hösten så kommer en av grannarna och berättar att det är tid att låta föräldrarna flytta till ett äldreboende, för nu börjar dom se Björn Borg nere på bryggan.....

Dessa rykten.....

Håll ut så hörs vi veckan!
/ Robert Bergh