Robert Berghs travblogg

SÖNDAGEN DEN 29 JULI 2012

Måste beröma direkt!

Tror många hann läsa lunch bloggen för Bodo gav bara 3.30 för han var lite tippad på förhand.
Slog på ATG-liven nu när Halmstad kör och vilken skillnad när Eskil Hellberg och den lugna kvinnan från Halmstad sköter fakta och resultat plus bra musik i mellan skapar mycke bra känsla för tävlingarna.

Det är kusligt vad dom som sitter på ATG-liven styr och är viktig för sporten.

Är avstängd till veckan men måste säga att nu när det blivit riktig sommar så är det verkligen skönt att ligga och slappa i solen istället, de få dagar Svedala bjuder på värme.

Till veckan ska vi tvätta och måla stallet och det görs på 3 dagar!!

Tror många kommuner skulle kunna lägga ett bättre budget om man skulle ha vårat tempo och kvalite på arbetsdagarna......Nej nu får det bli en fin kruka efter dubbla bloggar, häst inkvalad till Tyska Derbyt och hästägarseger med Bodo!

SALUT!
/ Robert Bergh

SÖNDAGEN DEN 29 JULI 2012

ATG-Live

Long time ago...

Jag har inte ATG-live på ofta och jag tror faktiskt det beror på att dom är så klumpiga och odugliga som sköter snacket där så man blir så upprörd på deras analyser och kusk/tränarinfo dom har!!

T.ex så slog jag på ATG nu för att se Ulixiro och får höra direkt att STALLET meddelar full ladning för spets!!
Vem f-n är STALLET???? Hör alltid att STALLET säger si och så, dom måste ju säga vilken från stallet som sagt nyheterna för det kan väl inte bara komma helt felaktig information från vårat stall??
Jag brukar inte ringa ofta kuskarna när dom kör stallets hästar i så fall är det bara om det är någon svaghet hästen har, men väldigt sällan eller aldrig prata taktik.
Men just idag så har jag ringt ULF Eriksson för att jag vill att han kör lugnt med han idag för han varit småklen två lopp i följd.

Är det bara en kronisk läppdiarre som krävs för att få jobbet på ATG-Liven???
Det finns noll hästkunskap, V75 dagarna är bättre, men vardagarna när dom kör sina soloraider är totalt åt pipan om info ock kunskap.

Stod en gång på Arlanda och skulle se en av hästarna starta så stod det två killar och skulle tippa och så visar dom bild på en knackig/halt favorit och då säger läppdiareen att hästen TÄNKER inte här, när ni ser han spring så därför ser han ut så där!!!
Grabbarna står med pennorna i vädret och bara undrar om hästar måste tänka på sina ben för att springa????

Eller skryta upp hästar som varvat på 1.20 och blir 4a imål, bara för dom rekomenderat spel på den hästen...

In med Eklöf, Forsgren, Widegren och Borgås dom kan sköta Liven själva, eller finns dom där för folk måste åka på iväg på trav för att kunna njuta av travet??

Spela Bodo di Quattro ilopp 12 idag på Bollnäs för Robert Bergh i stallet tror han vinner!
Tjao!
/ Robert Bergh